20 mm vastag kültéri kerámiaburkolatok

A 20 mm vastag kerámiaburkolatok közül a SFERA Kerámia burkolatait ajánljuk, amelyek kiemelkedő design tartalommal és műszaki tulajdonságokkal rendelkeznek.

A SFERA Kerámia lapjai számos formátumban és megjelenéssel készülnek, kínálatukban megtalálhatók a beton, kő és fa márvány hatással készülő kültéri kerámialapok is.

A 20 mm vastag kültéri kerámialapok ellenállnak a hőingadozásnak, fagyállók, UV állók, színtartók és rendkívül nagy teherbírásúak.

Csúszásgátlás és könnyű tisztántartás

A SFERA Kerámia kültéri 20 mm vastag kerámiaburkolatai hagyományos R10, R11 cipős és A+B és A+B+C mezitlábas csúszásgátlással készülnek, valamint kínálatukbban megtalálhatók a SAFETOUCH felületek.

A hagyományos csúszásgátló tulajdonságú burkolatok nehezen takaríthatók érdes felületük miatt. A SAFETOUCH technológiával készülő szériáink a jelenlegi burkolat gyártástechnológia csúcsát képviselik, ugyanis sima felülettel és R11C, tehát kiemelkedően magas csúszásgátlási tulajdonsággal készülnek, így nincs szükség kompromisszumot kötni a takaríthatóság és a biztonság között.

Egységes design kint és bent

Burkolatok 3,5 mm -20 mm vastagságig
egy kollekción belül

A SFERA Kerámia burkolataival lehetőséged van a design egybentartása mellett a külső és a belső terek közötti kapcsolatot megteremteni, ugyanis kollekcióink többsége hagyományos 9- 14 mm vastagságú és vékonyított 3,5-6,5 mm vastagságú beltéri kerámiaburkolatokat is tartalmaz matt, félfényes és fényes változatokban is.

20 mm vastag kerámiaburkolatok előnyei

Kültéri kerámiaburkolat kollekciók